SELSKABSMENU
Selskabsmenu – Kr. 375,00 pr. kuvert (min. 25 personer)
Nedenstående er vores forslag til en 3-retters selskabsmenu.
Har I specielle ønsker, tager vi gerne en snak om det, så jeres dag bliver lige som ønsket
Kontakt os gerne for en uforpligtende snak.
Forret – vælg mellem:
– Tapas: Ristet rugbrød med paté og surt, gratineret champignon med duxelles, frisk ostecreme med krydderurter, fyldt butterdej med skarp relish og sprøde svær
– Lun varmrøget laks på flødespinat, citronperler og croutoner
– Kalkunterrine, vagtelæg, syltede bøgehatte, brombærcreme og brøndkarse
– Røget laksetatar, varmrøget laksemousse, lakserulle med avokado, urtecreme og dild (+25,-/kuvert)
– Bresaula med aspargescreme rucola frit og syltede artiskokker (+40,-/kuvert)
– Meunierstegt søtunge på rejesauté og sauce mousseline (+45,-/kuvert)
Hovedret – vælg 1 udskæring:
– Oksefilet
– Kalvefilet
– Kalveculotte
– Svinefilet
– Oksemørbrad (+40,-/kuvert)
– Kalvemørbrad (+40,-/kuvert)
Kartofler – vælg 1 slags:
– Små smørdampede kartofler
– Soufflé
– Fondantkartofler
– Rissollées
Hertil kommer hjemmelavede chips som er en fast del af menuen
Grønt – vælg 2 slags:
– Spidskål m. bacon
– Champignon flan
– Grønt flan
– Stegte svampe
– Puré
– Stegte rodfrugter
– Sauté
– Asparges
Ved valg af 1 x ekstra grønt; +10,-/kuvert
Sauce
Kraftig brun sauce af egen fond
Dessert – vælg mellem:
– Chokolade créme brûlée, karamel is, citronkage, og sauce af passionsfrugt
– Chokoladefondant med vaniljeis, krokant og skovsyre
– 2 eller 3 slags is efter eget valg, sprødt, kagebrud og frugt coulis
– Port salut, gorgonzola, syltede nødder, rystede bær, crumble brud og knækbrød
Alle vore menuer er lavet med omtanke og fokus på smag, kvalitet samt brug af friske råvarer.
Hvis hovedret ønskes som buffet: +65,-/kuvert
Alle ovenstående priser er gældende for 2021
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med events
KONTAKT OS
DK-6400
Sønderborg
Tlf.: (+45) 74461303
info@ballebro.dk
BESØG OS
Ballebro Færgekro
Færgevej 5