Bemærk v/ bestilling
Vi beder om forudbestilling af menu fra nedenstående retter – eller lad jer overraske med kokkens valg.
Send bestilling til info@ballebro.dk eller ring på 74461303 senest kl. 14.00 på dagen for jeres besøg
Forret:
Lynstegt tun – sesammayo – appelsinmarinade – soyaristede – pinjekerner
——
Porremosaik – sauce couches – malt – creme
——
Rødbedecarpaccio – gedeostcreme – poppede ris – sennepsfrø
Til alle forretter serveres hjemmebagt brød – saltet smør
Hovedret:
Rosmarin marineret lammeculotte – Pommes rösti – jordskokke puré – gulerod
——
Skinstegt rødfiskfilet – kimchi – rosenkål – roscoff løg – safran kombucha sauce
——
Beef Wellington – morkler – løg pure – fermenteret peber glace – Pommes Parisienne
(+30,- & min. 2 personer)
——
Vegetarisk/vegansk hovedret · sæsonens urter i filodej – safran sauce – kartofler efter kokkens valg
Dessert:
Kirsebærmousse med karamelbund – kirsebær kombucha – tuille – dulce de leche
——
Tiramisu med kaffeflødecreme – ladyfingers – mascarpone
——
Ostetallerken med choux – danske/franske oste – hjemmelavet marmelade – knækbrød
Priser:
1 ret: 300,- / 2 retter: 420,- / 3 retter: 520,- / 4 retter: 620,-
(Kun 1 hovedret)
Marts-Tilbud (3 skønne retter)
Smagen af jordskokke, Hopballe Mølle kylling
og sød havtorn – ren forkælelse for sanserne
Tilbydes tirsdag-torsdag i hele marts
Se mere her
Kong Fiddes Livret (en hjertevarm ret)
En ret, der emmer af sønderjysk hygge og som er tilberedt
med omhu og de bedste råvarer
Tilbydes tirsdag-torsdag i hele marts
Se mere her