Bemærk ved bestilling
Ved besøg i restauranten uden overnatning skal menuen forudbestilles ud fra retterne nedenfor.
Alternativt kan menuen sammensættes efter kokkens valg.
Bestilling sendes til info@ballebro.dk eller gives på telefon 74 46 13 03 – senest kl. 14.00 på dagen for besøget
Vigtigt for opholdsgæster
Ved miniophold er menuen fastlagt på forhånd af kokken som en del af oplevelsen.
Allergier/særlige hensyn oplyses senest 3 dage før ankomst
Forret:
Hellefisk en croûte
Hellefisk med souffléfars, dækket med sprødt brød
urtesalat · Baerii caviar · blanquette skilt med grøn olie
——
Sommer carpaccio af oksekød
Syltede jordbær · citron-basilikums pesto · revet Havgus fra Unika · rucola salat · balsamico syltede Borretane løg
——
Ærte gazpacho
Ærte gazpacho · rygeost creme · frisk bælgede ærter · ristede pinjekerner
Til alle forretter serveres hjemmebagt brød – saltet smør
Hovedret:
Langtidsbraiserede okse-short ribs
Marineret i hjemmelavet hoisinsauce · Gulbede puré · brændte asparges · broccoli · tomat-basilikumsauce
——
Stegt pighvarfilet
Ærter à la française · beurre blanc · misomarineret sommergrønt
——
Beef Wellington
Klassisk Beef Wellington lavet på det bedste af ungdyrmørbrad. Indbagt i sprød butterdej med svampe-duxelles og serrano. Serveres med morkler, forårsgrønt og honning-sennepssauce
(+40,- pr. kuvert · serveres til minimum 2 personer)
——
Vegetarisk/vegansk hovedret
Sæsonens urter i filodej – safran sauce – kartofler efter kokkens valg
Dessert:
Rabarberkage
Mascarpone-mousse · rabarberkompot · revet tonkabønne
——
Crème brûlée
Klassisk crème brûlée med bær
——
Tre slags Unika-oste
Hjemmelavet knækbrød · maltkiks fra Møn · choux med marmelade
Priser:
1 ret: 300,- / 2 retter: 420,- / 3 retter: 520,- / 4 retter: 620,-
(Kun 1 hovedret)