MENUKORT

Oktober-april – her gælder forudbestilling af retter fra vores menukort
maj-september – her tilbydes én fast 3-retters menu, som skifter dagligt.

Vi skal bede om en forudbestilling af de enkelte retter, senest kl. 14.00 samme dag

Send jeres bestilling på info@ballebro.dk eller ring på 74461303

Kokken bestemmer – 3-retters menu;


Lad jer overraske med en 3-retters menu efter kokkens valg
Eller vælg selv fra nedenstående retter


Forretter:
Tartar af vildlaks – hjertesalat – estragonmayo – sprøde surdejschips
Hjemmebagt og lunt brød – saltet smør
——
Rødbede carpaccio – gedeost creme – rucola – ristede pinjekerner
Hjemmebagt og lunt brød – saltet smør
——
Røget svinemørbrad – fermenteret hvidløgscreme – syltede løg
Hjemmebagt og lunt brød – saltet smør

Hovedretter:
Røget rundudbenet vagtel – svampe – Suprême sauce – æble
selleri – pommes Dauphine

——
Beef Wellington · Oksemørbrad – svampe duxelle, parmaskinke – morkel – kantareller – bagt selleri puré
Rødvinsglace – pommes Anna (+ 20,- & min. 2 kuverter) 
——
Ugens fisk – pommes duchesse – persille sauce
——
Vegetarisk/vegansk hovedret – sæsonens urter – safran sauce –
kartofler efter kokkens valg

Dessert:
Gâteau Marcel med saltet karamel – vaniljeis – peanuts i karamel sauce – sprøde karamel kugler
——
Havgus creme på choux – karamelliserede løg – purløg
——
Baked Alaska · Jordbæris – jordbærcoulis – marengs –
Grand Marnier

Priser:
1 ret: 300,- / 2 retter: 420,- / 3 retter: 520,- / 4 retter: 620,-
(Kun 1 hovedret)