BRYLLUPSFEST

Bryllupsarrangement fra 1120,-/kuvert (min. 25 personer)
Flg. er inkluderet i kuvertprisen –
Velkomstdrink, 3-retters menu, kaffe/te med sødt, natmad samt ad libitum øl, sodavand og husets anbefalede vine i 8 timer samt 1 gl. dessertvin pr. gæst
Alle vore menuer er lavet med omtanke og fokus på smag, kvalitet samt brug af friske råvarer.

Velkomstdrink – vælg mellem:
– Saint Louis. Halvsød mousserende vin
– Cava Brut. Medium fyldig og frisk smag (+15,-/kuvert)
– Crémant D’ Alsace. Cremet og behagelig (+20,-/kuvert)
– Champagne, Frankrig. Fin syrebalance (+40,-/kuvert)

Forret – vælg mellem:
Hvidvin: Tebaldo, Bianco, Puglien, Italien
– Røgede kammuslinger – blomkålsmayo – hasselnødder i brunet smør
– Lun varmrøget laks på flødespinat, citronperler og sprødt
– Oksecarpaccio – trøffelmayo – syltede bøgehatte – urter – rugbrødschips
– Bagt torsk – blomkålspuré – hasselnødder – kapers – brunet smør – urter
– Iberico grisekæbe – æble chili chutney – sprød chorizo

Hovedret – vælg mellem:
Rødvin: Tebaldo, Rosso, Puglien, Italien
Langtidsstegt oksefilet – gremolata – sauce Robert
Tilvalg:  Okse- eller kalvemørbrad – (+60,-/kuvert)
– Kalvecuvette – puré – calvados sauce
– Kylling ballotine – spidskål i beurre blanc – calvados sauce
– Filet mignon – parmaskinke – krydderrasp – coppa – svampe duxelle – salvie- eller trøffelsauce
Ovenstående hovedretter serveres med årstidens grøntsager og  kartofler efter kokkens valg. 
Serveres fra fad – 2 gange

– Perlehønebryst – risottokage – svampesauce
Ovenstående hovedret serveres med årstidens grøntsager og kartofler efter kokkens valg. 
Serveres fra fad – 1 gang

Dessert – vælg mellem:
Dessertvin: Cala del mar – moscato blanc, Spanien 

– Gâteau Marcel – hindbærsorbet – bær – krystalliseret hvid chokolade
– Røget brie – hyben/rosmarin marmelade – stenalderbrød
– Petit gâteau – vaniljeis – krokant
– Variant af æble – bisquitbund – broken gel – æble i calvados – chips – sorbet

Kaffe/te m. sødt

Tilvalg: Petit four – Lækre små kager (+35,-/kuvert)
Avec:
Hvis det ønskes tilbydes cognac og Bailey’s (noteres seperat)

Natmad – vælg mellem:
– Aspargessuppe med kødboller og hjemmebagt brød
– Frikadeller med kartoffelsalat
– Hotdogs med traditionelt tilbehør og iskolde Cocio’s (+15,-/kuvert)
– Pølsebord med 4 slags lækkert slagterpålæg og tilbehør, friskt rugbrød og lune boller (+20,-/kuvert)
Croissanter med hjemmelavet hønsesalat (+20,-/kuvert)
 
Hvis hovedret ønskes som buffet: +65,-/kuvert

Vi skræddersyr arrangementer, så det lige præcis matcher dit/jeres ønsker og forventninger. 
Ovenstående er et forslag som sagtens kan tilrettes.
Kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

Ovenstående er gældende i 8 timer

Forlængelse af arrangementet –

kr. 4.500,00 pr. time op til 50 gæster 
kr. 6.500,00 pr. time op til 90 gæster 

Når drinkspakke er tilvalgt –
kr. 7.500,00 pr. time op til 50 gæster 
kr. 8.500,00 pr. time op til 90 gæster 


Alle ovenstående priser er gældende for 2023

 

GALLERI

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med events

 

 

 

KONTAKT OS

Tlf.: (+45) 74461303
info@ballebro.dk

 

 

BESØG OS

Ballebro Færgekro
Færgevej 5
DK-6400
Sønderborg