BRYLLUPSFEST

Bryllupsarrangement fra 950,-/kuvert (min. 25 personer)
Flg. er inkluderet i kuvertprisen –
Velkomstdrink, 3-retters menu, kaffe/te med sødt, natmad samt ad libitum øl, sodavand og husets anbefalede vine i 8 timer samt 1 gl. dessertvin pr. gæst
Alle vore menuer er lavet med omtanke og fokus på smag, kvalitet samt brug af friske råvarer.

Velkomstdrink – vælg mellem:
– Saint Louis. Halvsød mousserende vin
– Cava Brut. Medium fyldig og frisk smag (+15,-/kuvert)
– Crémant D’ Alsace. Cremet og behagelig (+20,-/kuvert)
– Champagne, Frankrig. Fin syrebalance (+40,-/kuvert)

Forret – vælg mellem:
Hvidvin: Tebaldo, Bianco, Puglien, Italien
– Røgede kammuslinger – blomkålsmayo – hasselnødder i brunet smør
– Lun varmrøget laks på flødespinat, citronperler og sprødt
– Oksecarpaccio – trøffelmayo – syltede bøgehatte – oliven – rugbrødschips
– Bagt torsk – blomkålspuré – hasselnødder – kapers – brunet smør – urter
– Koldrøget laks – maltjord – mayo, saltede agurker – crudité
– Svinekæber – æblechutney – chorizo chips

Hovedret – vælg mellem:
Rødvin: Tebaldo, Rosso, Puglien, Italien
Langtidsstegt oksefilet – rilette – gremolata – piémontaise sauce
Tilvalg:  Oksemørbrad – (+60,-/kuvert)
– Kalvecuvette – puré – calvados sauce
– Kylling balottine – spidskål i beurre blanc
– Lammeculotte – risotto – kraftig lammesky
Ovenstående hovedretter serveres med chips af rodfrugter og årstidens grøntsager samt kartofler efter kokkens valg. 
Serveres fra fad – 2 gange

– Perlehønebryst – risottokage – svampesauce
Ovenstående hovedret serveres med chips af rodfrugter og årstidens grøntsager efter kokkens valg. 
Serveres fra fad – 1 gang

Dessert – vælg mellem:
Dessertvin: Cala del mar – moscato blanc, Spanien 

– Gateau Marcel – karamel – syltede bær – sprøde nødder – vaniljeis – hvid chokolade med estragon
– Røget brie – hyben/rosmarin marmelade – stenalderbrød
– Petit gâteau – vaniljeis – krokant – skovsyre
– Variant af æble – biscuitbund – broken gel – æble i calvados – chips – sorbet
– Lime cheesecake – solbærsorbet

Kaffe/te m. hjemmebagte småkager

Tilvalg: Petit four – Lækre små kager (+35,-/kuvert)
Avec:
Hvis det ønskes tilbydes cognac og Bailey’s (noteres seperat)

Natmad – vælg mellem:
– Hotdogs med traditionelt tilbehør og kolde Cocio’s
– Pølsebord med 4 slags lækkert slagterpålæg og tilbehør, friskt rugbrød og lune boller (+20,-/kuvert)
– Frikadeller med kartoffelsalat
Croissanter med hjemmelavet hønsesalat (+20,-/kuvert)
– Aspargessuppe med kødboller og brød
 
Hvis hovedret ønskes som buffet: +65,-/kuvert

Vi skræddersyr arrangementer, så det lige præcis matcher dit/jeres ønsker og forventninger. 
Ovenstående er et forslag som sagtens kan tilrettes.
Kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

Ovenstående priser er gældende for 2022

 

 

GALLERI

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med events

 



 

 

KONTAKT OS

DK-6400
Sønderborg
Tlf.: (+45) 74461303
info@ballebro.dk

 

 

BESØG OS

Ballebro Færgekro
Færgevej 5