BRYLLUPSFEST
Bryllupsarrangement fra 1120,-/kuvert (min. 25 personer)
Flg. er inkluderet i kuvertprisen –
Velkomstdrink, 3-retters menu, kaffe/te med sødt, natmad samt ad libitum øl, sodavand og husets anbefalede vine i 8 timer samt 1 gl. dessertvin pr. gæst
Alle vore menuer er lavet med omtanke og fokus på smag, kvalitet samt brug af friske råvarer.
Velkomstdrink – vælg mellem:
– Saint Louis. Halvsød mousserende vin
– Cava Brut. Medium fyldig og frisk smag (+15,-/kuvert)
– Crémant D’ Alsace. Cremet og behagelig (+20,-/kuvert)
– Champagne, Frankrig. Fin syrebalance (+40,-/kuvert)
Forret – vælg mellem:
Hvidvin: Tebaldo, Bianco, Puglien, Italien
– Røgede kammuslinger – blomkålsmayo – hasselnødder i brunet smør
– Lun varmrøget laks på flødespinat, citronperler og sprødt
– Oksecarpaccio – trøffelmayo – syltede bøgehatte – urter – rugbrødschips
– Bagt torsk – blomkålspuré – hasselnødder – kapers – brunet smør – urter
– Iberico grisekæbe – æble chili chutney – sprød chorizo
Hovedret – vælg mellem:
Rødvin: Tebaldo, Rosso, Puglien, Italien
– Langtidsstegt oksefilet – gremolata – sauce Robert
Tilvalg: Okse- eller kalvemørbrad – (+60,-/kuvert)
– Kalvecuvette – puré – calvados sauce
– Kylling ballotine – spidskål i beurre blanc – calvados sauce
– Filet mignon – parmaskinke – krydderrasp – coppa – svampe duxelle – salvie- eller trøffelsauce
Ovenstående hovedretter serveres med årstidens grøntsager og kartofler efter kokkens valg.
Serveres fra fad – 2 gange
– Perlehønebryst – risottokage – svampesauce
Ovenstående hovedret serveres med årstidens grøntsager og kartofler efter kokkens valg.
Serveres fra fad – 1 gang
Dessert – vælg mellem:
Dessertvin: Cala del mar – moscato blanc, Spanien
– Gâteau Marcel – hindbærsorbet – bær – krystalliseret hvid chokolade
– Røget brie – hyben/rosmarin marmelade – stenalderbrød
– Petit gâteau – vaniljeis – krokant
– Variant af æble – bisquitbund – broken gel – æble i calvados – chips – sorbet
Kaffe/te m. sødt
Tilvalg: Petit four – Lækre små kager (+35,-/kuvert)
Avec:
Hvis det ønskes tilbydes cognac og Bailey’s (noteres seperat)
Natmad – vælg mellem:
– Aspargessuppe med kødboller og hjemmebagt brød
– Frikadeller med kartoffelsalat
– Hotdogs med traditionelt tilbehør og iskolde Cocio’s (+15,-/kuvert)
– Pølsebord med 4 slags lækkert slagterpålæg og tilbehør, friskt rugbrød og lune boller (+20,-/kuvert)
– Croissanter med hjemmelavet hønsesalat (+20,-/kuvert)
Hvis hovedret ønskes som buffet: +65,-/kuvert
Vi skræddersyr arrangementer, så det lige præcis matcher dit/jeres ønsker og forventninger.
Ovenstående er et forslag som sagtens kan tilrettes.
Kontakt os gerne for en uforpligtende snak.
Ovenstående er gældende i 8 timer
Forlængelse af arrangementet –
kr. 4.500,00 pr. time op til 50 gæster
kr. 6.500,00 pr. time op til 90 gæster
Når drinkspakke er tilvalgt –
kr. 7.500,00 pr. time op til 50 gæster
kr. 8.500,00 pr. time op til 90 gæster
Depositum –
opkræves ved booking – se her
Alle ovenstående priser er gældende for 2023
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med events
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
KONTAKT OS
Tlf.: (+45) 74461303
info@ballebro.dk
BESØG OS
Ballebro Færgekro
Færgevej 5
DK-6400
Sønderborg