Julemenu

Julemenu 2023

Forret
Rødbede-gravad laks med friséesalat, blodappelsin, 
appelsinfileter og urter
Lunt brød og smør

Hovedret
Sprængt andebryst med confiteret andekrokette,
brombær-gelé,
æbleglaseret selleri, frisk rødkålssalat
og kartoffel croissant

Dessert
Risalamande-panna cotta med kirsebærsorbet, brændte mandler og coulis af kirsebær og mynte

Kr. 520,00 pr. kuvert

Reservation er nødvendig!
Bemærk – der er begrænsede pladser

GALLERI

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med events

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

KONTAKT OS

Tlf.: (+45) 74461303
info@ballebro.dk

 

 

BESØG OS

Ballebro Færgekro
Færgevej 5
DK-6400
Sønderborg