Julemenu
Julemenu 2023
Forret
Rødbede-gravad laks med friséesalat, blodappelsin,
appelsinfileter og urter
Lunt brød og smør
Hovedret
Sprængt andebryst med confiteret andekrokette,
brombær-gelé, æbleglaseret selleri, frisk rødkålssalat
og kartoffel croissant
Dessert
Risalamande-panna cotta med kirsebærsorbet, brændte mandler og coulis af kirsebær og mynte
Kr. 520,00 pr. kuvert
Reservation er nødvendig!
Bemærk – der er begrænsede pladser
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med events
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
KONTAKT OS
Tlf.: (+45) 74461303
info@ballebro.dk
BESØG OS
Ballebro Færgekro
Færgevej 5
DK-6400
Sønderborg