SELSKABSMENU
Selskabsmenu –
3-retteres menu · kr. 520,- pr. kuvert (min. 30 personer)
Forret – vælg mellem:
– Kammusling ceviche m. glaskål, æble, sesam mayo og
kimchi ristet frø
– Hellefisk en croûte m. sauce blanquette og friske urter
– Lun varmrøget laks fra egen rygeovn m. flødespinat,
urtemix og sprødt
– Oksecarpaccio m. havgus, urter og sæsonens tilbehør
– Pata Negra sortfods skinke – stegt svampe mayo – artiskok (+75,-/kuvert) Jamon Bellota 100 % Iberico
Frisk hjemmebagt brød og saltet smør til alle forretter
Hovedret – vælg mellem:
– Langtidsstegt oksefilet m. rosmarin, hvidløg og rødvinsglace
– Farseret ungehane bryst med herbes de provence
og sauce Suprême
– Kalvecuvette “sødmælk” m. timian, hvidløg og
calvados sauce
– Meunièrestegt kulmule på rodfrugtpuré og sauce blanquette
Oksemørbrad & trøffelsauce – (+60,-/kuvert)
Årstidens grøntsager og kartofler efter kokkens valg
Dessert – vælg mellem:
– Gâteau Marcel m. hindbærsorbet, coulis og frisk frugt
– Pocheret pære m. rosmarincreme og brændt hvid chokolade
– Skovbærs Panna Cotta med marengs og råsyltede skovbær
– Hvid chokolademousse, sorbet efter sæson og honning tuiles “jordbær, passionsfrugt, havtorn”
– Hjemmelavet gammelknas creme med purløg, toppet af med friske urter på sprød surdejsbrød
—————————————————-
Et hyggeligt møde med jer – når dagen nærmer sig
På mødet tilbyder vi kaffe og her vil vi gennemgå jeres ønsker for dagen/aften, menuen, drikkevarer, opdækning, blomster, farve af stofservietter, bordopstilling mm.
Med andre ord så får vi styr på alle detaljer ifm. jeres kommende festarrangement
Alle ovenstående priser er gældende for 2024