FROKOSTBUFFET

1. servering
Varmrøget laks – rucola – wasabi mayo
Rødspætte i panko panering – remoulade – citron
Marinerede rejer – æg – aioli
Quiche lorraine
Bulgursalat – melon – bær – grønt – ost – dressing
Svinemørbrad – flødesovs – løg – champignon
Pommes rissoles
2 slags pålæg fra Als Pølser – tilbehør efter kokkens valg
Friskt hjemmebagt rugbrød – 2 varianter


2. servering
Fransk Brie – Tomme de Savoie – syltede nødder – marmelade
Knækbrød – rugbrødschips
Hjemmebagte småkager
Kaffe/te

Kuvertpris kr. 475,00 (bemærk min. 25 personer)

Børn til og med 3 år – gratis
Børn fra og med 4 år til og med 10 år – halv pris

Tilvalg til frokostmenuen:
Iberico grisekæbe – æble chili chutney – sauce +35,00
Lun leverpostej – Porto bello – sprød bacon +20,00
Braiseret oksespidsbryst – peberrodsauce – +30,00
Hjemmelavede frikadeller +20,00
Blondie (lys brownie) – kompot +25,00
Gâteau Marcel – frugt creme +20,00
Ovnbagte rodfrugter +10,00
Ekstra ost +15,00

(arrangementet gælder for 5 timer, herefter DKK 2.000,- pr. ekstra time)

 

Alle ovenstående priser er gældende for 2024

 

GALLERI