À LA CARTE
Bordreservation nødvendig – senest samme dag kl. 14:00
Forretter:
Mosaik af laks – kærnemælkssauce – ørredrogn – urter
kr. 115,00
Carpaccio af kammuslinger – nøddevinaigrette – skorzonerrod
kr. 130,00
Foie gras terrine – gedeost – figner – peber tuile – brioche
kr. 145,00
Oksecarpaccio – trøffelmayo – bøgehatte – oliven – chips
kr. 135,00
Hovedretter:
Tournedos Rossini – pommes Anna – puré – sauce périgourdine
Kr. 280,00
Ugens fisk, smørdampede kartofler og dagens grønt
Kr. 240,00
Ballotine af kylling – spidskål i beurre blanc – pommes fondant – suprême sauce
Kr. 215,00
Desserter:
Varianter af æble – biscuitbund – broken gel – æble i calvados – chips – sorbet
Kr. 115,00
Forskellige oste – tomat marmelade – oliven – hjemmebagt knækbrød
Kr. 115,00
Baked Alaska – sprøde nødder – karamelliseret hvid chokolade med estragon
Kr. 120,00
Børnemenu:
Kyllingespyd eller nuggets m. pommes og dip
kr. 95,00
Gourmet kaffe:
Frisk malet kaffebønner fra Kifaru serveres
m. lækre fyldte chokolader
Lækker kaffe fra Kifaru – 45,-
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med events
KONTAKT OS
DK-6400
Sønderborg
Tlf.: (+45) 74461303
info@ballebro.dk
BESØG OS
Ballebro Færgekro
Færgevej 5