À la carte

Serveres – Tirsdage, onsdage, torsdage, fredage og lørdage. 
Reservation nødvendig – senest samme dag kl. 16.00.

Forretter:
Tapas – Tørret serrano, manchego, oliventapenade, bruschetta med gedeost og lomo
kr. 110,00
Laks – Varmrøget laks- og laksemousse 
i savoykål, cumberlandsauce, malt og spinat
kr. 100,00
Varmrøget andebryst, brombærcreme, syltede rødløg, 
frisésalat og balsamico trøffelolie
kr. 100,00

Hovedretter:
Øl braiseret svinekæber af spansk Iberico sortfodsgrise, kartoffelpuré med friske urter, rodfrugter og kraftig sky
Kr. 260,00
Dansk oksemørbrad,  variation af rødkål, fondantkartofler, 
majs og sauce
Kr. 280,00
Ovnbagt saltet laks med lime og krydderurtepanade og cremet perlebyg med persille olie
Kr. 250,00

Desserter:
Oste tallerken – 4 slags oste, nødder, syltet pære og hjemmebagt knækbrød
kr. 95,00
Variation af æbler – Æblesorbet, kompot, luftig creme,
chips og kagecrumble
kr. 95,00
Hvid chokolademousse med kirsebærsorbet og mandelsauce
Kr. 95,00


Børnemenu:

Kyllingespyd eller nuggets m. pommes og ketchup
kr. 95,00

Gourmet kaffe: 
Frisk malet kaffebønner fra Kifaru serveres
m. lækre fyldte chokolader
Lækker kaffe fra Kifaru – 45,-

 

 
 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med events

 



 

 

KONTAKT OS

DK-6400
Sønderborg
Tlf.: (+45) 74461303
info@ballebro.dk

 

 

BESØG OS

Ballebro Færgekro
Færgevej 5