À LA CARTE

Bordreservation nødvendig – senest samme dag kl. 14:00

Forretter:
Mosaik af laks – kærnemælkssauce – ørredrogn – urter
kr. 120,00

Hvide asparges – let Hollandaise sauce – hesterejer – urter
kr. 150,00

Foie gras terrine – gedeost – figner – peber tuile – brioche
kr. 145,00

Oksecarpaccio – trøffelmayo – bøgehatte – oliven – chips
kr. 135,00

 

Hovedretter:
Tournedos Rossini – pommes Anna – puré – sauce périgourdine
Kr. 325,00

Ugens fisk – smørdampede kartofler – dagens grønt 
Kr. 255,00

Ballotine af kylling – spidskål i beurre blanc –  pommes fondant – suprême sauce
Kr. 240,00

 

Desserter:
Variation af jordbær – mousse – broken gel – friske jordbær – basilikum is
Kr. 120,00

Forskellige oste – tomat marmelade – oliven – hjemmebagt knækbrød
Kr. 115,00

Baked Alaska – sprøde nødder – karamelliseret hvid chokolade med estragon
Kr. 120,00


Børnemenu:
Kyllingespyd eller nuggets m. pommes og dip
kr. 95,00

 

Gourmet kaffe:
Frisk malet kaffebønner fra Kifaru serveres
m. lækre fyldte chokolader
Lækker kaffe fra Kifaru – 45,-

 

 

 

 
 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med events

 



 

 

KONTAKT OS

DK-6400
Sønderborg
Tlf.: (+45) 74461303
info@ballebro.dk

 

 

BESØG OS

Ballebro Færgekro
Færgevej 5