3-RETTERS MENU

Følgende menu serveres i restauranten, i perioden:
Mandag d. 3. februar til og med lørdag d. 29. februar

Forret:
Farseret lange, perlebyg, ærter og hvidvinssauce
Anbefalet hvidvin – pr. glas kr. 60,-
DOMÄNE WACHAU GRÜNER VELTLINER 
Elegant tør, medium fyldig vin med smag af modne 
æbler og pærer

Hovedret:
Dansk gastro kalveculotte, bagt selleri, fondant kartoffel og kraftig sky 
Anbefalet rødvin – pr. glas kr. 60,-
TERRA LINDA, SYRAH, CASTILLA
Koncentreret og smukt afrundet rødvin med lang
og intens eftersmag

Dessert:
Cheesecake á la Ballebro
Kr. 375,00 pr. kuvert

Gourmet kaffe: 
Frisk malet kaffebønner fra Kifaru serveres
m. hjemmelavede fyldte chokolader
Lækker kaffe fra Kifaru – 45,-

 

 
 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med events

 

KONTAKT OS

DK-6400
Sønderborg
Tlf.: (+45) 74461303
post@ballebro.dk

 

 

 

BESØG OS

Ballebro Færgekro
Færgevej 5

 

 

 

QUICKLINKS

Book overnatning

Book selskabslokaler

Bestil bord

Smiley - Fødevarestyrelsen