3-RETTERS MENU

Følgende menu serveres i restauranten, i perioden:
Mandag d. 6. januar til og med lørdag d. 1. februar

Forret:
Vildt consommé, brunoise og sprød rilette

Hovedret:
Kalvefilet, kroketter, stegte svampe og portvinssauce 

Dessert:
Brownie, sprødt, skovbærsorbet og vanille sauce
Kr. 375,00 pr. kuvert

Følgende menu serveres i restauranten, i perioden:
Mandag d. 3. februar til og med lørdag d. 29. februar

Forret:
Farseret lange, perlebyg, ærter og hvidvinssauce

Hovedret:
Dansk gastro kalveculotte, bagt selleri, fondant kartoffel og kraftig sky 

Dessert:
Cheese cake á la Ballebro
Kr. 375,00 pr. kuvert

 
 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med events

 

KONTAKT OS

DK-6400
Sønderborg
Tlf.: (+45) 74461303
post@ballebro.dk

 

 

 

BESØG OS

Ballebro Færgekro
Færgevej 5

 

 

 

QUICKLINKS

Book overnatning

Book selskabslokaler

Bestil bord

Smiley - Fødevarestyrelsen