3-RETTERS MENU

Følgende menu serveres i restauranten, i perioden:
Serveres fra torsdag d. 12. marts

Forret:
Bagt appelsinmarineret laks, karse og citron
Anbefalet hvidvin – pr. glas kr. 60,-
VILLA HUESGEN, RIESLING BY THE GLASS, MOSEL
Veltillavet Riesling hvor vibrerende syre, saftig fin frugt og spændstig, sprød finish balancerer helt perfekt 

Hovedret:
Okse på 2 måder, løgkompot, variation af gulerod, sprød kartoffel og sauce 
Anbefalet rødvin – pr. glas kr. 60,-
TORRE DEL BARONE PRIMITIVO, PUGLIEN
Varm bouquet af blomme, en fyldig, blød og frugtrig smag 

Dessert:
Tærte m. lemoncurd, vanilje is, chokolade og knas
Kr. 375,00 pr. kuvert

Gourmet kaffe: 
Frisk malet kaffebønner fra Kifaru serveres
m. hjemmelavede fyldte chokolader
Lækker kaffe fra Kifaru – 45,-

 

 
 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med events

 

KONTAKT OS

DK-6400
Sønderborg
Tlf.: (+45) 74461303
post@ballebro.dk

 

 

 

BESØG OS

Ballebro Færgekro
Færgevej 5

 

 

 

QUICKLINKS

Book overnatning

Book selskabslokaler

Bestil bord

Smiley - Fødevarestyrelsen